Catering z elementami pracy kelnera i barmana

ZAKRES TEMATYCZNY SZKOLENIA

  • Organizowanie bankietów i działalność cateringowa
  • Usługi cateringowe – od oferty do działań posprzedażowych
  • Catering w ujęciu marketingowym i sprzedażowym
  • Prawne aspekty realizacji usług cateringowych – bezpieczeństwo żywności, organizacja imprez okolicznościowych
  • Komunikacja interpersonalna
  • Asortyment potraw i napojów
  • Przygotowanie Sali oraz organizacji techniki pracy podczas obsługi
  • Zasady podawania potraw i napojów
  • Obsługa przyjęć okolicznościowych
  • Techniki sporządzania koktajli, napojów, drinków
  • Serwowanie napojów przy barze
  • Rozliczenia kelnerskie
  • Rozliczenia baru

ILOŚĆ GODZIN LEKCYJNYCH – 60

CENA – 650 zł *

* minimalna liczba uczestników – 5 osób

Korzystając z witryny wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. więcej...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close